Τοπικά

Μαφκαφάς – Fake News η χωματερή στα Νιφορέικα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για fake news κάνει λόγω ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νιφορείκων σε σχετικό Δελτίο τύπου (κλικ εδώ) της παράταξης Νικολάου , καθώς δεν έχουν ούτε ενδιαφέρθηκαν να έχουν σχετική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο δασύλλιο στα Νιφορέικα.

Αναλυτικά αναφέρει :

Εξηγώ ότι εγώ με την εκκλησιαστική επιτροπή είχαμε πάρει την απόφαση για μπάζωμα στο δασύλλιο για να διαμορφώσουμε το χώρο ώστε να έρθει στην ευθεία χωρίς γούβες. Μπάζα έριξα όταν ήμουν πρόεδρος με την δημοτική αρχή του κυρίου Νικολάου και η δημοτική αρχή έφερε μηχάνημα και κάναμε την διαμόρφωση του χώρου και την ευχαριστώ !  Ναι μπάζα έριχνε ο δήμος της προηγούμενης θητείας και τώρα έριξε και ο τωρινός δήμος με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου!

Στο χωριό έγιναν έργα στο κεντρικό δρόμο και τα μπάζα με δική μου προσπάθεια τα έριξα στο δασύλλιο όχι για να μείνουν μπάζα αλλά για την καλή διαμόρφωση του χώρου! Τα πρώτα μπάζα τα έστρωσα με μηχανήματα της ανάδοχης εταιρίας,το ίδιο θα γίνει και τώρα!

Τα Νιφοραίικα και οι κάτοικοι έχουν γνώμη για αυτό έβγαλαν για δεύτερη φορά το ίδιο πρόσωπο για πρόεδρο ! Κοιτάξτε τις φωτογραφίες με τα μπάζα τώρα και σε λίγες ημέρες θα δείτε πως θα είναι το δασύλλιο ! Κάποιοι κύριοι αυτό που είναι για το καλό το χρησιμοποίησαν ενάντια σε εμένα, στην δημοτική αρχή του κυρίου Μυλωνά αλλά και ενάντια του χωριού ! Πρέπει να καταλάβουν πως αυτό δεν έχει κάποια σημασία με την ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά για κάποιο καλό σκοπό!

Κοιτάξτε τις φωτογραφίες να δείτε πως ήταν τα Νιφοραίικα πρώτα και δείτε την διαφορά το πώς έγιναν τώρα! Φτιάχτηκαν 800 μέτρα μάντρες για να γίνει αυτό το όμορφο έργο στο χωριό μου το οποίο αγάπησα και θα αγαπώ για πάντα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου για την παραχώρηση του χώρου τους χωρίς καμία διαμαρτηρια! Ευχαριστώ την εταιρία για τα έργα που που διαμορφώθηκαν ! Οι Νιφοριωτες ξέρουν και δειχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου!

Άρα σε κάποιους κύριους δεν νομίζω να περνάει ο λόγος τους με 2 φωτογραφίες και με ένα πρόχειρο δημοσίευμα που αναρτήθηκε να ισοπεδώνουν πρόσωπα,τη φήμη του χωριού και κάτι το οποίο θα δώσει ομορφιά σε αυτό!