Αθλητισμός

Τηλεδιάσκεψη από Ε.Σ.ΠΕ.Π. ελέω …. Covid -19

Ε.Σ.ΠΕ.Π.
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα εκπροσώποι της Α’ κατηγορίας Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ένωσης στα νέα πλαίσια επικοινωνίας των ομάδων.

Από την Ένωση είχε προγραμματιστεί ένας κύκλος συζητήσεων με τις κατηγορίες που αφορά τα μέλη της προκειμένου να ακουστούν απόψεις από τους υπεύθυνους για το τι μέλει γενέσθαι για την συνέχεια των Πρωταθλημάτων . Στη σημερινή συζήτηση αφορούσε και το Αχαγιώτικο σωματείο Αστέρια Αχαΐας όπου εκπροσώπησε ο Θάνος Τσάμης.

Συζητήθηκαν ενδεχόμενα προτάσεων για τη πορεία των Πρωταθλημάτων καθώς και εναλλακτικές προτάσεις και ανησυχίες. Η συζήτηση ήταν επικοδομητική καθώς η Ένωση θα συλλέξει όλες τις γνώμες και θα τις καταθέσει στην ομοσπονδία. Κύριο μέλημα της Ένωσης είναι να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το καλό του αθλήματος και των σωματείων. Η Ένωση μέσο του Προέδρου της κ. Κανελλόπουλου Θεοδώρου ενημέρωσε τα σωματεία ότι θα παραμείνουν σε επικοινωνία με τα σωματεία για να συζητήσουν εκ νέου νεότερα. Σίγουρα επρόκειτο για μια πολύ καλή ενέργεια στα νέα δεδομένα πλέον από την Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Στη Live σύνδεση πέρα του συντονιστή και Προέδρου της Ένωσης κ. Κανελλόπουλου Θεοδώρου, η Παναχαϊκή Γ.Ε. με τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο τον προπονητή κ. Μακρυκώστα Γιώργο, ο Γ. Γραμματέας του Αίολου Αγυιάς κ. Νέστορας Νικολόπουλος, ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του Ερμή Πατρών ο προπονητής κ. Παναγιώτης Έδρας, ο πρόεδρος του Ζακυνθινού Α.Ο. κος Γιώργος Μουζάκης, ο προπονητής και μέλος του Αιγιαλέων κος Ανδρέας Αδαμόπουλος καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κος Αντωνόπουλος Τάκης. Απουσίαζε από το πάνελ ο Θησέας ο οποίος ενημέρωσε για τη κατάθεση των προτάσεων του ηλεκτρονικά.