Τοπικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά και εξιχνίαση κλοπής- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί ηλικίας 40 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 59 και 55 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους  (6,6) γραμμαρίων.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, κλοπή που διαπράχθηκε, πριν από οκτώ μήνες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, στην παραλία Πλατάνου. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου
ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης την 17/8/2019, είχε αφαιρέσει από σταθμευμένο  όχημα αλλοδαπού μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100)  ευρώ, τραπεζικές κάρτες, δυο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα  και 4.000 ρούβλια.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.