Τοπικά

Αναβολή στο διαγωνισμού εκμίσθωσης και εκμετάλλευσης του κυλικείου του Γυμνασίου και Λυκείου Ριόλου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώνει την αναβολή διενέργειας του ανοικτού, δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση του κυλικείου του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Ριόλου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα, για λόγους που σχετίζονται με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων αλλά και του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον έχουν ομαλοποιηθεί οι συνθήκες και έχει αποκατασταθεί η κανονικότητα θα υπάρξει σχετική απόφαση της Σχολικής Επιτροπής με την οποία θα πραγματοποιηθεί η εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει σχετικό Δελτίο Τύπου με το οποίο θα δημοσιοποιούνται οι όροι και ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Και μην ξεχνάμε ότι το μόνο φάρμακο που έχουμε για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού είναι η παραμονή μας στο σπίτι!!!