Τοπικά

Κινήσεις «αστραπή» από την αναπτυξιακή επιτροπή της ΠΔΕ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με κινήσεις «αστραπή» προχώρησαν οι διαδικασίες από την αναπτυξιακή και κοινωνική επιτροπή και υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Βάσει της συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμπράττει για πρώτη φορά με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ενόψει της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (στις 12 Μαρτίου 2020), σε δύο επίπεδα.

Αφενός στην υλοποίηση εργασιών ανάπλασης και προετοιμασίας κεντρικών σημείων του Δήμου Ολυμπίας και αφετέρου στη στήριξη της διοργάνωσης πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 6 έως 13 Μαρτίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το εντυπωσιακό είναι ότι ο πρόεδρος της αναπτυξιακής και κοινωνικής επιτροπής Φωκίων Ζαΐμης κατάφερε να βρει λύση μέσα σε μια ημέρα!

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για τη συμβολή του στο να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μοναδικό στον κόσμο γεγονός της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.