Τοπικά

Τη Δευτέρα ξεκινούν τα δρομολόγια του Προαστιακού- Δείτε τις ώρες και τις στάσεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του Προαστιακού από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα.

Τα δρομολόγια αρχικά θα είναι πέντε ημερησίως, από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, ενώ μέχρι το καλοκαίρι λόγω τουρισμού και αυξημένης κίνησης λουομένων αναμένεται σταδιακά να αυξηθούν.

Η συνολική απόσταση από τον Άγιο Ανδρέα έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κ. Αχαΐας είναι 20,8 χλμ. ενώ η διάρκεια της διαδρομής από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα θα είναι περίπου μία ώρα.

Το πρώτο δρομολόγιο από την Πάτρα θα αναχωρεί στις 6.37 το πρωί, ενώ αντίστοιχα από την Κάτω Αχαΐα στις 7.41 το πρωί και ανά δύο ώρες.

Οι ενδιάμεσες στάσεις θα είναι στις περιοχές: Ανθείας, Ιτιές, Παραλία, Τσαούση – Μιντιλόγλι, Βραχνέικα, Καμίνια, Τσουκαλέικα και Αλισσός.

Συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσαν τις εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων στο σταθμό της Κάτω Αχαΐας, αλλά και στη στάση του Αλισσού, και έτσι όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί η περιοχή τον Προαστιακό, έστω και μεγάλη καθυστέρηση…