Τοπικά

“Κάτω” το site του Δήμου Δυτικής Αχαΐας – Αιχμές Κουνάβη

Δυτική Αχαΐα, site του Δήμου , Δυτικής Αχαΐας γενικού Γραμματέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας , Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών , υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , δημιουργία πολιτιστικού κέντρου , αγορά οικοπέδου στην Τ.Κ Λακκόπετρας, Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αναλυτικά αναφέρει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης : 

Από σήμερα το πρωί το site του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, δεν λειτουργεί. Έχει κλείσει ο server και κάποιος φρόντισε γι αυτό.

Επίσης, δεν υπάρχει και δεν υπογράφηκε από το 2014 έως σήμερα, καμία σύμβαση όπως όφειλε ο Δήμος να κάνει όλα αυτά τα χρόνια με κάποια εταιρία, η οποία με νόμιμο τρόπο με συγκεκριμένους όρους και υποχρεώσεις, θα είχε αναλάβει την ευθύνη για την λειτουργία και συντήρηση του site. “Εθελοντικά” λειτουργούσε έως σήμερα και ανάλογα με την επιθυμία εκείνου που έχει τον διακόπτη. Τόσο καλά.

H σημερινή δημοτική αρχή, γνώριζε πως όλα είναι στον αέρα, από την πρώτη στιγμή.Επίσης, γνώριζε πως αδυνατεί να προχωρήσει σε σύμβαση με πιστοποιημένη εταιρία εντός του 2019, αφού στους κωδικούς του προϋπολογισμού δεν υπάρχει “δεκάρα τσακιστή” αφού τα δικαστικά και οι διαταγές πληρωμής που έρχονται “κατά ριπάς “, δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο έως την ψήφιση και έγκριση του προϋπολογισμού 2020.
Να είμαστε καλά να τους θυμόμαστε αυτούς τους ‘εθελοντές” με το αζημίωτο.

Όμως, το όνομα ” https://dimosdymaion.gr/ (Δήμος Δυτικής Αχαΐας), ανήκει στον Δήμο και δεν μπορεί κανείς να το οικειοποιείται σε καμία χρήση,χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση από τον ίδιο τον Δήμο.

Εκείνος που σήμερα το πρωί, έριξε το site του δήμου, οφείλει αμέσως να παραδώσει τους κωδικούς και τον λογαριασμό που υπάρχει για να γίνεται η πληρωμή, εξ ονόματος του Δήμου μέχρι σήμερα,γιατί δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπός του. Διαφορετικά,ο Δήμος πρέπει να διαφυλάξει το όνομά του και νομίμως, μέσα από τις διωκτικές αρχές ηλεκτρονικού εγκλήματος και τη δικαιοσύνη, να υπερασπίσει τα συμφέροντα των δημοτών και το δικαίωμά τους για ενημέρωση από τον Δήμο.