Τοπικά

Βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά- Απότομη αλλαγή του καιρού

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Απότομη και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα από σήμερα Τετάρτη σύμφωνα με το meteo.gr ενώ έκτακτο δελτίο έχει εκδόσει και η ΕΜΥ. Η σημερινή μέρα θα κυλήσει με  βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα το πρωινό στην Πάτρα και την Δυτική Αχαΐα θα είναι βροχερό και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10  βαθμούς Κελσίου ενώ σύμφωνα με τον πίνακα προγνώσεων του meteo, στις 5 το απογευμα παρότι το θερμομετρο θα γράφει 9 βαθμούς, η αίσθηση θα είναι σαν 6!

Ψυχρές αέριες μάζες θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 05/02 και από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Πιο αναλυτικά, αναμένεται θεαματική πτώση της θερμοκρασίας από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 05/02, ενώ μικρή άνοδος θα σημειωθεί την Παρασκευή 07/02.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στον Πατραϊκό έχουν καθηλώσει τα πλοία στο πορθμείο Ρίου Αντιρρίου από τις 2 περίπου τα ξημερώματα.

Την ίδια ώρα για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενημερώνει με ανακοίνωση της μέσω τwitter, η Γεφύρα “Χαρίλαος Τρικούπης” τους οδηγούς “Ισχυροί άνεμοι στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Προσαρμόστε την ταχύτητά σας. Ασφαλίστε τα φορτία σας”.