Τοπικά

Έκλεψαν από ποτά μέχρι ζαντολάστιχα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι μετέβη σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Πάτρα και αφαίρεσε από τις προθήκες του οκτώ φιάλες οινοπνευματώδους ποτού.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι η δράστιδα την 12 και 14/02/2020 διέπραξε ακόμα δυο κλοπές στο ίδιο κατάστημα αφαιρώντας συνολικά έξι φιάλες οινοπνευματώδους ποτού.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ελίκη Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, τέσσερις ζάντες και τέσσερα  λάστιχα, τα οποία είχε προμηθευτεί από 40χρονο ημεδαπό. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 40χρονος  είχε αφαιρέσει τις ζάντες και τα λάστιχα, την 02-02-2020 από αυτοκίνητο ημεδαπού, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε οικισμό στο Αίγιο.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε νοσοκομείο στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 67χρονη ημεδαπή, διότι έπειτα από καταγγελία διαπιστώθηκε ότι εργαζόνταν ως αποκλειστική νοσοκόμα στερούμενη πτυχίου σχολής αδελφών νοσοκόμων, άδειας άσκησης επαγγέλματος και βιβλιαρίου υγείας Αρμοδίας Αρχής, δεν ήταν καταγεγραμμένη στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του προαναφερόμενου νοσοκομείου και στερούταν τριπλότυπου μπλοκ αποδείξεων του ΙΚΑ.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα  ένας 39χρονος ημεδαπός και μια 15χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού, με τέσσερις ακόμα ημεδαπές, μετέβησαν σε παντοπωλείο και  εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν δώδεκα πακέτα τσιγάρα, τρία  μπουκάλια χλωρίνη και ένα κιβώτιο με προϊόντα.