Τοπικά

Έκλεβαν από μηχανάκια μέχρι… ρεύμα- Συλλήψεις στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε σταθμευμένο δίκυκλο ημεδαπής έξω από την οικία της.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης την ίδια ημέρα είχε αφαιρέσει ακόμα ένα σταθμευμένο δίκυκλο έξω από οικία ημεδαπού.Τα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 47χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία της, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα και δεν καταγραφόταν η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τελος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 48χρονος, διότι οδηγώντας ταξί εισήλθε σε οδό, η οποία ήταν κλειστή λόγω έργων ασφαλτόστρωσης, προκαλώντας φθορά στο ζεστό ασφαλτόμειγμα, ενώ στην συνέχεια παρέσυρε με το ταξί του έναν εργοδηγό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.