Τοπικά

Την Κυριακή ψηφίζει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας – Μιλήσαμε με τους OPEN !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το “westcity” μίλησε με τους, Παπαλεξάτο Παναγιώτη και Konstantin Thorvald Barlas της παράταξης OPEN , όπου διεκδικούν με αξιώσεις την ψήφο των συναδέλφων τους την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά :

“Σήμερα, που η ταχύτητα της εξέλιξης των ιδεών, των τεχνικών και των κοινωνικών σχέσεων μεταβάλλει συνεχώς τους τρόπους που διαχειριζόμαστε τα ζητήματα του κτισμένου χώρου και επιβάλλει αλλαγές στους τρόπους διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος, οι Αρχιτέκτονες οφείλουμε να συντονιστούμε και να δράσουμε από κοινού με εξωστρέφεια και συνέργεια με την κοινωνία. Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας, έχει να μας διδάξει πολλά, αλλά πρέπει να τον πάμε ένα βήμα παραπέρα, με δημιουργικότητα, διαφάνεια, ομαδικότητα, καινοτομία, ευελιξία και φυσικά συμμετοχή του κοινού. Τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά αλλά με οδηγούς τα παραπάνω θα καταφέρουμε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα επιστημονικά θέματα να φέρουμε αποτελέσματα. Σας καλούμε την Κυριακή 15/12 να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για Αρχιτεκτονική” 

*Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί  στην ισόγειο αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.