Τοπικά

Ευχές για το νέο έτος- Αύριο η Δοξολογία και οι βασιλόπιτες σε Περιφέρεια και Δήμο Πατρέων

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πάτρα για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, 2020 για τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και φορέων.

Ειδικότερα, αύριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Στη Δοξολογία έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Αμέσως μετά και συγκεκριμένα, στις 11.30 το πρωί στο Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πατρέων. Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι Αρχών και φορέων για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Θα ακολουθήσει στις 12.15 το μεσημέρι, η αντίστοιχη, εκδήλωση στην Περιφέρεια, όπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης θα ανταλλάξει ευχές για την Πρωτοχρονιά στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος).