Τοπικά

ΚΕΔΔΥ : Με συνεργασία και με δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο “τιμόνι” της ΚΕΔΔΥ είναι το τελευταίο διάστημα ο Τάσος Βερρόπουλος ύστερα από απόφαση του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά. O νέος πρόεδρος αλλά και η αντιπρόεδρος Αλεξάνδρα Ράπτη μίλησαν στο “westcity” για τα νέα τους καθήκοντα στη δημοτική επιχείρηση επισημαίνοντας ότι η συνεργασία και η δουλειά θα φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

“Απώτερος σκοπός μου θα είναι να εξυπηρετήσω μεγαλύτερο αριθμό συνδημοτών μας. Στην προσπάθειά αυτή, τόσο εγώ όσο και η κ. Ράπτη, θέλουμε δίπλα μας δημότες και νέους ανθρώπους που μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς θα ενισχύσουν τη δράση μας. Εκτιμώ ότι εάν υπάρχει αλληλεγγύη και αληθινή διάθεση προσφοράς τότε μπορούμε, παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά”, δήλωσε ο Τάσος Βερρόπουλος.

Από την πλευρά της η κ. Ράπτη τόνισε ότι δύο είναι οι στόχοι που θέλει να υλοποιηθούν. Ο πρώτος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να μυηθούν στην έννοια του εθελοντισμού και ο δεύτερος είναι η εξέλιξη της ΚΕΕΔΥ.

Πάντως, τόσο ο Τάσος Βερρόπουλος όσο και η κ. Αλεξάνδρα Ράπτη εξέφρασαν την αμέριστη εμπιστοσύνη που υπάρχει εκατέρωθεν η οποία είναι το βασικό εργαλείο κάθε νέας προσπάθειας προκειμένου να τελεσφορήσει, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.