Τοπικά

Δ. Ηλιόπουλος : Η ιδιωτικοποιήση θα γίνει με όφελος των επιχειρηματιών και όχι του Δημότη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Γεμάτοι παραμένουν οι κάδοι σε όλη την επικράτεια…

…με τους εργαζόμενους καθαριότητας των δήμων να συνεχίζουν την απεργία, ενάντιας στην ψήφιση σχεδίου νόμου , που επιτρέπει την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών σε δήμους και κοινότητες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία Με ο Πρόεδρος Εργαζομένων Δήμων Δυτικής Αχαΐας & Ερύμανθου ανέφερε σχετικά :

Ζητάμε συγγνώμη από τούς Δημότες των Δήμων Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου για τυχόν προβλήματα που Δημιουργήθηκαν λόγο της μη αποκομιδής των Απορριμμάτων.
Ζητάμε επίσης την κατανόηση τους και την συμπαράσταση τους για των αγώνα που δίνουμε… Έναν κοινό αγώνα για να διασφαλίσουμε τον Δημόσιο και κοινωνικό Χαρακτήρα των Δήμων…

Γιατί οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση σε υπηρεσίες των Δήμων γίνει θα είναι προς το οικονομικό συμφέρον τον Επιχειρηματιών που έχουν εδώ και χρονιά στο στόχαστρό τους τις υπηρεσίες των Δήμων. Θα έρθουν ντυμένοι και στολισμένοι σαν “Νύφη” ..και όταν απαξιώσουν τις υπηρεσίες φυσικά το οικονομικό τίμημα θα το πληρώσουν οι Δημότες και οι Εργαζόμενοι που στις πλάτες μας παίζονται όλα τα παιχνίδια.

Τελειώνοντας δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και να μαζέψουμε τους τεράστιους όγκους απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί..