Τοπικά

Συγκέντρωση για την Πατρών- Πύργου στο Σύνταγμα από τους Ηλείους της Αθήνας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για την Πατρών – Πύργου διοργανώνεται μεθαύριο Τετάρτη.

«Οι Ηλείοι, οι Ζακύνθιοι, οι Κεφαλλήνιοι της Αθήνας, στο Σύνταγμα, για το δρόμο Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα… ΟΧΙ άλλα θύματα, ΟΧΙ άλλους θανάτους, ΟΧΙ άλλα τροχαία ατυχήματα στο δρόμο καρμανιόλα, την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ… Διαμαρτυρία στην Αθήνα για την μη ολοκλήρωση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, την Τετάρτη, στις 16 Οκτωβρίου 2019…», αναφέρεται στην ανακοίνωση- πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα.

«Επιτέλους σεβασμό στους 300.000 ΗΛΕΙΟΥΣ και στους πάνω από 100.000 ΗΛΕΙΟΥΣ της Αθήνας…

Έχουν αφήσει χωρίς έργα υποδομής την Ολυμπιακή γη, χωρίς ( δρόμους, αεροδρόμιο, χωρίς σιδηροδρομικό δίκτυο, 6 ιαματικές πηγές κρατικές αναξιοποίητες, ούτε μία μαρίνα, δεκάδες μνημεία χωρίς δρόμο πρόσβασης, 120 χιλιόμετρα παραλίες αναξιοποίητες κ.λ.π. ) με συνέπεια ο Νομός να είναι τελευταίος σε ανάπτυξη!

Η ΔΟΕ μας έκλεψαν την γιορτή ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ για τους Ολυμπιακούς αγώνες νέων, δεν γίνεται στο Ιερό της Ολυμπίας στην γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, όπως επιβάλλεται, γίνεται στο Παναθηναίκό στάδιο της Αθήνας…

Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το «Ιερό της Ολυμπίας» με δρόμους καρμανιόλες, με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα!

Ας κάνουμε ένα μνημόσυνο για τα εκατοντάδες θύματα…», καταλήγει η ανακοίνωση.