Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Γνωρίστε την Best Cybernetics και τα digital trends του 2020

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο ψηφιακός κόσμος συνεχώς εξελίσσεται , με την κάθε μέρα να είναι μια καινούρια ημέρα δημιουργίας. Εμείς μιλήσαμε με τον Θάνο Παυλόπουλο , από την Best Cybernetics

Πες μας λίγα λόγια για την Best Cybernetics

Η εταιρία Best Cybernetics, από το 2009, αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom applications) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile applications). Η συνεισφορά της εταιρείας καλύπτει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών: ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό, υλοποίηση, έλεγχο & δοκιμές, εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη.

Η εταιρεία συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει σε εξειδικευμένα έργα σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η καινοτομία, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, η προώθηση της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών, η διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ η Best Cybernetics συμμετέχει ως εταίρος και τεχνολογικός συντονιστής σε αρκετά Ευρωπαϊκά έργα.

Γιατί κάποιος να επιλέξει την Best Cybernetics;

Γιατί κάθε μέρα στη Best Cybernetics είναι μια καινούρια ημέρα δημιουργίας. Γιατί έχουμε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και πάθος για αυτό που κάνουν. Γιατί προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί τα έργα που έχουμε αναλάβει σε ελληνικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εγγυώνται ότι είμαστε ο σύμμαχος που ψάχνετε για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Γιατί τα έργα μας έχουν «ψυχή», αγάπη και μεράκι και η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία!
Σε όλες τις δουλειές της, η ομάδας της Best Cybernetics δίνει σημασία στο design και στην λειτουργικότητα, ώστε μαζί με το εξειδικευμένο μας promotion να γίνεται η σελίδα σας ολοένα και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα όλα τα έργα μας είναι σχεδιασμένα να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνονται σε όλων των ειδών τις συσκευές (pc, tablet, smartphone κλπ), καθώς και να είναι φιλικά ως προς τον χρήστη.

Ποιες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει η Best Cybernetics;

Δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop:
Στην Best Cybernetics θέλουμε να παρέχουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες ή e-shop στους πελάτες μας. Δίνουμε σημασία στο design και στην λειτουργικότητα, ώστε μαζί με το εξειδικευμένο μας promotion να γίνεται η σελίδα σας ολοένα και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα όλα τα site και e-shop είναι σχεδιασμένα να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνονται σε όλων των ειδών τις συσκευές (pc, tablet, smartphone κλπ), καθώς και να είναι φιλικά ως προς τον χρήστη.

Δημιουργία Custom εφαρμογών:
Η εμπειρία της Best Cybernetics έχει προκύψει από τη συνεργασία της με πελάτες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και με ιδιαίτερες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να την έχει φέρει στη θέση να μπορεί να παράσχει αφενός εξαιρετικά ισχυρές λύσεις, αφετέρου ιδιαίτερα πλήρεις ώστε να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε πελάτη, με ένα συνολικά χαμηλό κόστος κτήσης (TCO – Total Cost of Ownership). Κατανοούμε απολύτως τις προοπτικές ανάπτυξης κάθε επιχείρησης, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός των λύσεων να πραγματοποιείται έχοντας λάβει υπόψη και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον.

Δημιουργία E-Learning πλατφορμών:
H νέα εποχή στην εκπαίδευση έφτασε και η Best Cybernetics σας βάζει για τα καλά μέσα σε αυτή. Με την δημιουργία e-learning πλατφόρμων, ψηφιοποίηση εκπαιδευτικού υλικού καθώς και την δημιουργία εφαρμογών η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη και φιλική.

Graphic Design:
To Βrand σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης. Στην Best Cybernetics δημιουργούμε ολοκληρωμένα brands και εταιρικές ταυτότητες που κάνουν αίσθηση, είτε πρόκειται για επαγγελματίες ( λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα) είτε για καταστήματα (κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, μενού εστιατορίων) είτε για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί.

Web Hosting:
Oι ιστοσελίδες σας φιλοξενούνται σε ταχύτατους dedicated servers της Βest Cybernetics, απαλλάσσοντας σας από κολλήματα και δυσλειτουργίες που κάνουν κακό στην ψηφιακή σας εικόνα.

Consulting:
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό σας προβληματισμό.

Digital Marketing:
Διαφημιστείτε στην Best Cybernetics για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Google Adwords και e-mail marketing είναι κάποια από τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την επιχείρηση σας.

Ποια είναι τα trends στο Web Design αυτή την εποχή;

Γενικότερα, υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι πάντα στην «μόδα», όπως είναι η γρήγορη φόρτωση της σελίδας και η πλήρως προσαρμοσμένη σχεδίαση για όλες τις συσκευές (responsive design). Όμως υπάρχουν  και άλλες τάσεις που έχουν ξεκινήσει να γίνονται διάσημες. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

Micro Animation:
Όπως φαίνεται από το όνομα, αναφερόμαστε στα μικρά κινούμενα σχέδια. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μικρό δεν σημαίνει ασήμαντο. Τα μικρά κινούμενα σχέδια είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να οδηγείτε τους χρήστες μέσω των αλληλεπιδράσεών τους στον ιστότοπό σας. Μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα στοιχείο παιχνιδιού σε αυτόν. Μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις σχεδιασμού για e-shop ορίζει την χρησιμοποίηση μικρών κινούμενων σχεδίων για την βελτίωση  της εμπειρίας των χρηστών και να δώσει στους αγοραστές μια γεύση από το τι είναι τα προϊόντα τους.

Μη-αυστηρώς οριοθετημένα σχήματα:
Τα γεωμετρικά σχήματα ήταν μια μεγάλη τάση σχεδιασμού ιστοτόπων το 2019, αλλά το 2020, θα ανθίσουν τα μη-αυστηρώς οριοθετημένα σχήματα, δηλαδή οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει ευθείες γραμμές. Σκεφτείτε τα σχήματα που συμβαίνουν στη φύση, όπως οι λόφοι ή ο τρόπος με τον οποίο οι άκρες μιας λίμνης ή ενός ποταμού είναι ασύμμετρες και τυλιγμένες. Αυτά σχήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χωρίσετε τμήματα μιας ιστοσελίδας χωρίς σκληρές γραμμές ή γωνίες.

Μινιμαλισμός (Flat Design):
Ο μινιμαλισμός ή αλλιώς η επίπεδη σχεδίαση, δεν είναι μια νέα τάση στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, όμως συνήθως συνδέεται με το λευκό χρώμα. Το 2020, αναμένουμε ότι θα γίνει πειραματισμός με τον πολύχρωμο μινιμαλισμό. Ένα παράδειγμα ενός site που χρησιμοποιεί τον πολύχρωμο μινιμαλισμό σωστά είναι το Shopify. Κάθε σελίδα της ιστοσελίδας τους διαθέτει ένα έντονο χρώμα background, με καθαρό κείμενο και ελάχιστα στοιχεία σχεδιασμού για να δημιουργήσει μια σελίδα που είναι τόσο ελκυστική και attention-grabbing, όσο και εύκολη στο να περιηγηθείς σε αυτήν. Είναι η απόδειξη ότι ο μινιμαλισμός δεν πρέπει να είναι έντονος ή βαρετός.

Έντονο χρώμα:
Ο πολύχρωμος μινιμαλισμός πηγαίνει χέρι-χέρι με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων του 2020: το χρώμα. Τα έντονα, φωτεινά, κορεσμένα χρώματα βοηθούν την επωνυμία σας να ξεχωρίσει και αντιτίθεται στα απαλά ουδέτερα που έχουν επιλέξει πολλές εταιρείες τα τελευταία χρόνια.

Χρώμα για να προκαλέσει συναισθήματα:
Μαζί με τα τολμηρά χρώματα, πιστεύουμε πως η χρήση χρωμάτων προσεκτικά για την επίκληση στο συναίσθημα ότι ορισμένες διαθέσεις θα είναι μια τάση το 2020. Η ψυχολογία των χρωμάτων, η μελέτη του αντίκτυπου του χρώματος στην ανθρώπινη συμπεριφορά, είναι εδώ και αιώνες γνωστή και οι Marketers το χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ενώ ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύουμε τα χρώματα έχει να κάνει με τις προσωπικές μας αντιλήψεις, υπάρχουν κάποια γενικά συναισθήματα που σχετίζονται με τα χρώματα. Για παράδειγμα, το πράσινο συνήθως υποδηλώνει τη φύση και τα φυσικά προϊόντα ενώ το κόκκινο συμβολίζει την ενέργεια και το πάθος. Το 2020, πιστεύουμε ότι οι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα ασχοληθούν ακόμη περισσότερο με τη χρήση χρώματος προσεκτικά για να προκαλέσουν τα συναισθήματα που θέλει να δημιουργήσει ένας ιστότοπος.

Ποια τα οφέλη μιας εταιρίας να έχει Digital παρουσία

Όταν οι μικρoμεσαίες επιχειρήσεις ξεκινούν, εστιάζουν στο πώς θα φέρουν τους πρώτες πελάτες στην πόρτα τους. Μπορούν να βασίζονται σε παραδοσιακές μορφές διαφήμισης, όπως οι αφίσες, οι ταχυδρομικές αποστολές κουπονιών ή ακόμη και το μοίρασμα φυλλαδίων.

Ενώ αυτή η στρατηγική μπορεί να φέρει πωλήσεις, υπάρχει ένας καλύτερος και ευκολότερος τρόπος. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να εξετάσουν την τεράστια αγορά του διαδικτύου. Καμία μικρή επιχείρηση, ανεξάρτητα από το πόσο καινούργια είναι, δεν πρέπει να παραβλέπει αυτήν την τεράστια αγορά. Η ομάδα των δυνητικών πελατών που βρίσκονται online είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι είναι πιθανό να είστε σε θέση να προσελκύσετε τοπικά. Χρησιμοποιώντας το ψηφιακό μάρκετινγκ, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα τεράστιο ακροατήριο με τρόπο οικονομικό και μετρήσιμο.

Άλλα πλεονεκτήματα της Digital παρουσίας σας είναι τα εξής: α) η ικανότητα αλληλεπίδρασης με το target group της εταιρίας σας , ώστε να μάθετε ακριβώς τι ψάχνουν, β) η δυνατότητα να προσεγγίσετε την παγκόσμια αγορά, γ) μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες από ότι με τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ, δ) γνωρίστε το κοινό σας και βοηθήστε τους να σας γνωρίσουν προσωπικά, ώστε να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη της επωνυμίας σας και ε) παρακολουθήσετε άμεσα και εύκολα τις αντιδράσεις σας στην προσπάθειά σας.

Που και πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος ενδιαφερόμενος;

Η εταιρία Best Cybernetics έχει έδρα στην Πάτρα (Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6). Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας προσεγγίσει με τους εξής τρόπους:

Ελάτε στον χώρο μας να σας γνωρίσουμε – Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6, ισόγειο
Τηλεφωνικώς – 2610 270 093, 6972297108
Με e-mail – info@bestcybernetics.com
Μέσω της ιστοσελίδας μας – www.bestcybernetics.com
Μέσω του Facebook – Best Cybernetics

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.