Τοπικά

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Εργασίες βαριάς συντήρησης (μερική ανακατασκευή του ασφαλτικού οδοστρώματος) πλησίον του νότιου αρμού της κύριας Γέφυρας και της πλατείας διοδίων,που θα διεξαχθούν σε τρεις φάσεις, επιβάλλουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες ξεκινούν από σήμερα.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν:

  1. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις νότιου αρμού κύριας Γέφυρας με τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας από την αριστερή λωρίδα του ανατολικού κλάδου (κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο), ενώ η κυκλοφορία στον δυτικό κλάδο θα διεξάγεται κανονικά. Οι εργασίες προβλέπεται να ξεκινήσουν σήμερα και να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20.9.2019.
  2. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιοχής διοδίων / Φάση 1: Η φάση αυτή περιλαμβάνει ρυθμίσεις στην πλατεία διοδίων και τοπικό αποκλεισμό του δυτικού κλάδου και κίνηση με ροή στον ανατολικό κλάδο. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 23.9 και να ολοκληρωθούν Παρασκευή 27.9.
  3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιοχής διοδίων / Φάση 2: Η συγκεκριμένη φάση, εκτός από τις ρυθμίσεις στην πλατεία διοδίων, περιλαμβάνει τοπικό αποκλεισμό του ανατολικού κλάδου. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 30.9 και να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4.10.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να προσεγγίζουν τα πεδία εργασιών με προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Να σημειωθεί, πως λόγω των ρυθμίσεων θα υπάρχουν περιορισμοί στη διέλευση των οχημάτων με αυξημένο πλάτος. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα αιτήματά τους εγκαίρως στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340-390310 & 39011 / e-mail : info@gefyralitourgia.gr ), ώστε να λαμβάνουν ενημέρωση για την δυνατότητα διέλευσής τους.