Τοπικά

Σήμερα το “αντίο” στον Μάκη Σταματόπουλο – To συγκινητικό μήνυμα του Δ. Γκοτσούλια

Μάκη Σταματόπουλου
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας ο αθλητικός κόσμος της Δυτικής Αχαΐας, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία θα συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία τον Μάκη Σταματόπουλο, ο οποίος “έφυγε” μετά από άνιση μάχη που έδωσε με την ασθένειά του σε ηλικία 66 ετών.

Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό στις 4.30 μ.μ.

Ο Μάκης Σταματόπουλος που άφησε το αποτύπωμα του στον τοπικό αθλητισμό βοηθώντας από κάθε πόστο είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα της Αχαϊκής καθώς και στον Ίκαρο Λακκόπετρας, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Ζωή Σταματοπούλου και είχαν αποκτήσει ένα γιο τον Διονύση.

Ο πρώην Δήμαρχος, Διονύσης Γκοτσούλιας έγραψε στο facebook:

“συγκλονίστηκε η τοπική κοινωνία του Δήμου μας, για τον πρόωρο θάνατο ενός αγαπητού, εκλεκτού, ανιδιοτελούς και μετριοπαθούς συμπολίτη του Μάκη Σταματόπουλου.

Μέγα το πένθος στην γενέτειρα του που τόσο αγάπησε ο ίδιος και τόσο αγαπήθηκε. Η προσφορά του στον αθλητισμό αναμφισβήτητη από εχθρούς και φίλους, η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε, ανδρώθηκε αν και έφυγε  για την Αθήνα, τεράστια και εμπράκτως αποδικνυόμενη.

Υπήρξε μια φυσιογνωμία ενός αυτοδημιούργητου συμπολίτη μας που δεν ξέχασε τον τόπο που μεγάλωσε, η προσφορά του τεράστια, ανεξίτηλη, που δύσκολα κάνεις μπορεί να αμφισβητήσει.

Φίλε Μάκη θα είσαι για πάντα χαραγμένος στην μνήμη όλων μας, πρώτα σαν άνθρωπος της προσφοράς, σαν πατριώτης που ποτέ δεν εγκατέλειψε τον τόπο του και σαν συμπολίτης που αγάπησε με πάθος την μεγάλη μας αγάπη την ομάδα της καρδιάς μας την Αχαϊκή μας.

Η μνήμη σου θα είναι βαθιά χαραγμένη σε παλαιούς και νεότερους για να μας θυμίζει την διαχρονική σου παρουσία και μετά θάνατον. Η λύπη μας μεγάλη που έφυγες τόσο γρήγορα από κοντά μας, αλλά να είσαι σίγουρος ότι η παρουσία και η μορφή σου θα μας συντροφεύει για πάντα.

Καλό ταξίδι αγαπητέ πατριώτη και φίλε Μακη.!!!”.