Τοπικά

Κινδύνευσαν τα ζώα στο καταφύγιο του Συλλόγου ΕΛ.ΑΔΑ. από τη φωτιά στην Κ. Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Η φωτιά που ξέσπασε προχθές στην Κάτω Αχαΐα έφθασε μια… ανάσα από το καταφύγιο του Συλλόγου ΕΛ.ΑΔ.Α στο οποίο φιλοξενούνται αρκετοί τετράποδοι.

Τις στιγμές και την αγωνία για να μην φθάσει η φωτιά στο χώρο, περιέγραψε μέσω του facebook ο Τάκης Λιάκος, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες για την έγκαιρη επέμβασή τους.

Όπως αναφέρει “δεν τρομάζω εύκολα.. Αλλά σήμερα τρόμαξα .!! Άσχημη μέρα.. Φίλοι με ενημέρωσαν ότι έρχεται φωτιά προς τα εκεί που έχουμε τους τετράποδους φίλους μας, ειδοποίησα τον Φώτη και τον Κώστα, έφυγα και έφτασα στο σημείο που έχουμε τα ζώα .. Αυτό που αντίκρισα μπροστά στην συρόμενη πόρτα ήταν μια κόλαση και τα σκυλιά χωρίς να τα βλέπω να ουρλιάζουν .. Έχασα το μυαλό μου και τρέχοντας δίπλα σε άλλο χωράφι με πολλά χορτάρια και βάτα που δεν τα καθαρίζουν ποτέ οι ξεφτίλες, ξεσκισμένος με αίματα από τα βάτα πήδησα τον φράχτη, μπήκα στο χώρο που έχουμε τα ζωάκια και γονάτισα μπροστά τους.. Όλα καλά με τα ζωάκια μας.. Στο βάθος βλέπω το Τζίπ του Φώτη και την αστυνομία, είχε πέσει λίγο η φωτιά και τρέχω ανάμεσα στους φοίνικες να ανοίξω την πόρτα να μπει πρώτα ο Φώτης μέσα με το Τζίπ για να γκρεμίσει τους φράχτες αν χρειαστεί για να φύγουμε μαζί με τα ζώα.. Η αστυνομία φώναζε γυρίστε πίσω , αλλά ποιος την άκουγε , ήταν πλέον αργά.. Άμεσα Μπήκε και η πυροσβεστική με τρία οχήματα . !!!!!!!!!!!! Τέλος καλό , όλα καλά .!!!!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανείς ήρωες πυροσβέστες.!!
Στο ΑΤ Κάτω Αχαΐας , για την συνεργασία που έχουμε .!!!!!!!
Και ένα μεγάλο μπράβο στον δήμο που δεν ασχολήθηκε καθόλου .. Ούτε νερό για για παιδιά που έδιναν μάχη με τις φλόγες.. Βλέπεις τώρα δεν τους ενδιαφέρει γιατί έχασαν τις εκλογές .!!!!”.