Τοπικά

Ετοιμασιες για την 18η Αγροτική Εκθεση στον Ερύμανθο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση της 18ης Αγροτικής Εκθεσης…

…που πραγματοποιεί και φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου, στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας, την περίοδο από 5 έως και 8 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια της Εκθεσης θα γίνουν την μεθεπόμενη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου παρουσία και εκπροσώπου της νέας κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου, που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, στην Εκθεση συμμετάσχουν και φέτος ως συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Δυτ. Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κά.

Και στην φετινή Εκθεση θα συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων, εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή του Ερυμάνθου, της Πάτρας αλλά και των Καλαβρύτων.

Στις ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες της Εκθεσης περιλαμβάνονται ανθοκομικά, παλαιοπώλες, χειροποίητες κατασκευές, ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής και αγιογραφίας, κηροπλαστεία, κ.ά.

Η Εκθεση θα συνοδευτεί από πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο (χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη).