Αθλητισμός

Με δυο ασημένια μετάλλια επέστρεψε ο Γιαννούτσος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου…

…στις κατηγορίες Νέων – Νεανίδων – Εφήβων – Παίδων και Κορασίδων, την περασμένη Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.
Κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες που δυσκόλεψαν αρκετά όλους τους αθλητές.

Από τον Π.Ο.Πατρών ξεχώρισε ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στην κατηγορία των Νέων που ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε (Ατ. Χρονομέτρηση και Αντοχή).
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν στην κατηγορία Εφήβων ο ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και στην κατηγορία Κορασίδων η ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ κατακτώντας και στα δύο αγωνίσματα την 6η θέση αμφότεροι. Στην κατηγορία των Εφήβων συμμετείχε και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με την 19η και 29η θέση. Στην κατηγορία των Παίδων συμμετείχαν οι ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ με την 8η – ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με την 13η και 14η θέση – ο ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ με την 23η και 20η θέση – ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ με την 44η θέση. Στην κατηγορία των Κορασίδων συμμετείχε και η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με την 10η θέση στην Ατομ. Χρονομέτρηση.

Ο Όμιλος ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και τους προπονητές για την στήριξη των αθλητών σε προπονητικό επίπεδο και στο ομαδικό πνεύμα. Επίσης τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και τα στηρίζουν ηθικά και υλικά.