Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Πήγαμε μονοήμερη κρουαζιέρα με την Summer Holidays

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το westcity.gr έπειτα από πρόσκληση της εταιρίας Summer Holidays συμμετείχε και φέτος σε μια μονοήμερη θαλάσσια εκδρομή.

Με το 20 μέτρων σκάφος “Sani” ξεκινήσαμε 8:30 από το Λιμάνι της Κυλλήνης και κατευθυνθήκαμε στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου όπου εκεί αγκυροβολήσαμε και βουτήξαμε στα μοναδικά νερά των Μπλέ σπηλιών (Blue Caves), έπειτα καταπλεύσαμε στο πασίγνωστο Ναυάγιο και από εκεί δέσαμε στον πανέμορφο και γραφικό Άγιο Νικόλαο όπου ρίξαμε μια δεύτερη βουτιά και απολαύσαμε το μεσημεριανό μας γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια.

Κατά την επιστροφή κολυμπήσαμε στον κόλπο, στα Ξύγγια με τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά. Στις 18:00 επιστρέψαμε στο λιμάνι της Κυλλήνης έχοντας ζήσει για μια ακόμη φορά μια μοναδική και διαφορετική θαλάσσια εμπειρία!

Με τα σκάφη που διαθέτει και έχοντας αφετηρία το λιμάνι της Κυλλήνης η Summer Holidays πέρα από τα κοντινά νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς μπορεί να καταπλεύσει σε όλα τα επτάνησα και να σας ξεναγήσει στις ομορφιές του Ιονίου πελάγους. Επιπλέον εκτός από τις τυποποιημένες μονοήμερες ομαδικές εκδρομές μπορείτε να σχεδιάσετε με την παρέα σας την δική σας ιδιωτική διαδρομή και με το έμπειρο πλήρωμα της να καταπλεύσετε για μία ή και περισσότερες ημέρες!

Ακολουθεί το αντίστοιχο φωτορεπορτάζ: