Τοπικά

Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι 12χρονο παιδί στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι  χθες το βράδυ, στην Πάτρα, σκύλος προκάλεσε σωματική βλάβη σε 12χρονο παιδί, που κινούταν πεζό, δαγκώνοντάς το στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Εξάλλου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τροποποιημένο (zoraki) πυροβόλο όπλο, ένας γεμιστήρας, που περιείχε δύο φυσίγγια, καθώς και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 56 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν  παράνομα στη Χώρα.

Ακόμη, από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, σακούλα σκουπιδιών, η οποία περιείχε είκοσι πακέτα λαθραίων τσιγάρων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κράνος, κουκούλα και αποκριάτικη μάσκα, με την απειλή όπλου (τύπου πιστολιού) και μαχαιριού,
αφαίρεσαν από τρεις 23χρονους ημεδαπούς άνδρες, τα κινητά τους τηλέφωνα. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.