Τοπικά

Έλενα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου: Η Ν.Δ. δίνει δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνουν δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας καθημερινά.

Ο Πρόεδρος της παράταξης έχει αποφασίσει να πολιτευτεί χωρίς να δώσει στους πολίτες υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Θα έχουν παρατηρήσει ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Δεσμεύεται μόνο για πράγματα που θέλει και μπορεί να κάνει.
Στην ομιλία του στην Πάτρα ανέλυσε στο ακροατήριο και σε όλους τους Έλληνες το κυβερνητικό σχέδιο που θα εφαρμόσει για την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Και αυτό είναι το πραγματικό δίλλημα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου: να παραμείνουν οι Έλληνες και η χώρα στη σημερινή τους κατάσταση για την οποία έχει βαρύτατες ευθύνες ο ΣΥΡΙΖΑ ή να εμπιστευτούν την ελπίδα που εκπροσωπεί η ΝΔ και ο αρχηγός μας.
Δεν διαφωνούμε με τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν πριν από 4,5 χρόνια να δώσουν την ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να δοκιμαστεί στην άσκηση των κυβερνητικών καθηκόντων. Ήταν, όμως, μια κυβερνητική θητεία που κόστισε στην ελληνική οικονομία και επιβάρυνε την θέση των συμπολιτών μας, ειδικά των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. Τώρα, προσπαθεί η απερχόμενη κυβέρνηση να πείσει τους πολίτες να την εμπιστευτούν και υπόσχεται να κάνει όσα δεν έκανε επί 4,5 χρόνια…
Οι πολίτες πλέον έχουν την ωριμότητα να αποφασίσουν αν η χώρα θα μείνει στάσιμη ή θα προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος για τη ΝΔ. Αλλά με τον Κ. Μητσοτάκη στο τιμόνι, η πατρίδα μας θα ξαναγίνει μια σύγχρονη χώρα. Με αποφασιστικότητα και με σκληρή δουλειά θα έλθουν τα θετικά αποτελέσματα. Ενωμένοι μπορούμε!