Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας – Λύση συνεργασίας με Μιχάλη Δελάρτα

Μιχάλης Δελάρτας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρελθόν αποτελεί από το απόγευμα της Κυριακή ο τεχνικός των Αστεριών Μιχάλης Δελάρτας.

Μετά από συζήτηση με την διοίκηση των Αστεριών αποφάσισε να μην συνεχίσει την νέα χρονιά στο πάγκο των Αστεριών. Ο Μιχάλης αφήνει τα Αστέρια με την παρακαταθήκη της ανόδου και το ρεκόρ 16 αήττητων αγωνιστικών στη κανονική διάρκεια της Β’ κατηγορίας καθώς και μια αξιοπρεπή πορεία στα αναπτυξιακά τμήματα Μίνι και Παίδων.

Δήλωση Μιχάλη Δελάρτα:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των Αστεριών πρώτα από όλα στον επί χρόνια συνεργάτη μου Χρήστο Σαράντη,  τον Άγγελο Τσάμη αλλά και στον Θάνο Τσάμη για την άψογη συνεργασία μας όλη την χρονιά. Η δουλεία που γίνεται στα Αστέρια χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και εκτίμησης από τον κόσμο της Δυτικής Αχαΐας και αυτό είναι κάτι που έχει δείξει η ανταπόκριση και οι επιτυχίες τους στα χρόνια της δημιουργίας τους. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το έργο στα Αστέρια καθώς και για το μικρό λιθαράκι που έβαλα και εγώ την φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Αστέρια Αχαΐας : 

Μιχάλη η διοίκηση του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας σ ευχαριστεί θερμά για την φετινή σου παρουσία στον σύλλογό μας καθώς και για την επιτυχία που μοιραστήκαμε με την άνοδο στην Α2. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!