Τοπικά

Η Νίκη Ράλλη υποψήφια με την ΑΚΙΔΑ: Ψήφο στο καθαρό αύριο, σε αυτούς που θα αποφασίζουν με σένα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Υποψήφια με την παράταξη της ΑΚΙΔΑ θα είναι η Νίκη Ράλλη, η οποία εξηγώντας τους λόγους της απόφασής της αναφέρει:

“Η ΑΚΙΔΑ είναι μία συμμετοχική παράταξη που συστάθηκε με μόνο στόχο την απρόσκοπτη εργασία για τη βελτίωση της διοικητικής και πολιτισμικής όψης του τόπου μας.

Η ΑΚΙΔΑ όλα αυτά τα χρόνια με σαφείς και συγκεκριμένες θέσεις έχει αναζητήσει και προτείνει λύσεις για τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας.

Η ΑΚΙΔΑ δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και δεν είναι η φωνή κανενός παράγοντα, πολιτικού ή οικονομικού.

Η ΑΚΙΔΑ έκανε πράξη όλες τις διακηρύξεις της και έστρεψε την πλάτη στον καιροσκοπισμό, στη μικροπολιτική, στη συναλλαγή, στις διαπλοκές και στιγμάτισε στάσεις και συμπεριφορές που κάποιοι υιοθετούν ως πολιτική, γυρίζοντας τον τόπο μας στην εποχή του Μαυρογιαλούρου.

Η ΑΚΙΔΑ αποτέλεσε τη μόνη αντιπολιτευτική φωνή που δεν συμβιβάστηκε και είπε την αλήθεια προς όφελος των πολιτών.

Η ΑΚΙΔΑ δίνει το βήμα σε νέους ανθρώπους και επιστήμονες που είναι άρτια καταρτισμένοι και μπορούν να προχωρήσουν καινοτόμα στη διαμόρφωση ενός τόπου που αξίζει στους πολίτες του.

Η ΑΚΙΔΑ με κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσημο στις θέσεις και στις αποφάσεις της θέλει τον τόπο μας όπως τον ονειρεύεται η νέα γενιά, ώστε να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες περιοχές.

Η ΑΚΙΔΑ μπορεί να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας, ώστε να αποτελέσει τουριστικό πόλος έλξης.

Η ΑΚΙΔΑ ξέρει πως να στρέψει την περιοχή στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ευημερίας αφυπνίζοντας και στηρίζοντας τις δυνάμεις του τόπου μας. Δυνάμεις καταφανείς και λανθάνουσες που παραμένουν παγιδευμένες από τα μικροσυμφέροντα και την καταστροφική αντίληψη που οι άλλοι υιοθετούν με τις κούφιες υποσχέσεις και τις «διαπροσωπικές» σχέσεις, επιλέγοντας ως σημαία τους τη συμμετοχική ανυπαρξία και το ίδιο όφελος.

Καμία ψήφο στο σακούλι της διαπλοκής, της συναλλαγής και της μικροπολιτικής.
Ψήφο στο καθαρό αύριο, σε αυτούς που θα αποφασίζουν με σένα και θα δίνουν λογαριασμό μόνο σε σένα.

Ψήφο στην ΑΚΙΔΑ με δήμαρχο τον Παναγιώτη Κουνάβη.

Νίκη Ράλλη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.

Ποια είναι η Νίκη Ράλλη

Γεννήθηκε στα Αγιοβλασίτικα Αχαΐας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή των Ιωαννίνων στο τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας. Διενέργησε σωστικές ανασκαφές στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας ως αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας ενώ την περίοδο 2009-2012 εργάστηκε ως αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας. Έχει συμμετάσχει στην επιφανειακή έρευνα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας ως συνεργάτης του Ινστιτούτου Τοπικής Ιστορίας. Συμμετείχε στη συστηματική ανασκαφή αρχαίου ναού στους Λουσούς Καλαβρύτων που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Αυστριακό Ινστιτούτο των Αθηνών ενώ αποτέλεσε μέλος της ανασκαφικής ομάδας του θεάτρου της Αρχαίας Καλυδώνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της Δανίας. Παράλληλα εργάζεται  ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Έχει συγγράψει επιστημονικά αρχαιολογικά και ιστορικά άρθρα και έχει επιμεληθεί ιστορικά και λογοτεχνικά βιβλία. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποτελεί μέλος της συντακτικής ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυτικής Αχαΐας «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», το οποίο έχει διοργανώσει πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την περιοχή μας. Είναι παντρεμένη με τον αρχαιολόγο Ιωάννη Μόσχο και έχουν τρία παιδιά.