Τοπικά

Απόψε η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα, στο γήπεδο της Ε.Α.Π.

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής αναμένεται να εκπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα απόψε, έναν από τους τελευταίους σταθμούς της παρούσας προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, θα πραγματοποιήσει μία ακόμα επίσκεψη (την τρίτη σε έξι περίπου μήνες) στην αχαϊκή πρωτεύουσα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου και Φαβιέρου) στις 7 το απόγευμα, θέτοντας εκ νέου τα διλλήματα της κάλπης, κυρίως όμως την ανάγκη, στις 26 Μαίου να εκφραστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που θα ανοίξει τον δρόμο και για εθνικές εκλογές, το συντομότερο δυνατό.

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθούν σήμερα χιλιάδες στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από την ευρύτερη περιοχή για να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του κόμματος, καθώς συναγερμός κινητοποίησης είχε σημάνει εδώ και αρκετές μέρες στην οργανωμένη βάση, η οποία γνωρίζει ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με την μεγάλη πρόκληση, η ΝΔ στην Αχαΐα να αναδειχθεί νικήτρια και σε αυτές τις εκλογές, αλλά και στις εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν, μετά από πολλές δεκαετίες!

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του  αναμένεται να αναφερθεί στα ζητήματα της επικαιρότητας και να σχολιάσει τόσο το «κύμα» παροχών της κυβέρνησης, όσο και το ζήτημα με την άδεια του Δ. Κουφοντίνα, καθώς επίσης και την αυξανόμενη ένταση επιθέσεων που δέχεται η ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει και στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, όπως είναι η μείωση των φόρων και του ΕΝΦΙΑ και η καθιέρωση δύο συντελεστών στο ΦΠΑ (22% και 11%), αλλά και η εμπέδωση ενός νέου αισθήματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.