Τοπικά

Κεντρική εκδήλωση Φωκίωνα Ζαΐμη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Αχαΐας…

…με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή» Φωκίωνα Ζαΐμη, την Παρασκευή 17/05/2019.
Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Φωκίωνα Ζαΐμη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», ενώ για την υποψηφιότητά του, μίλησαν ο καθ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και ο δικηγόρος Πέτρος Ρηγάτος.

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα υποστήριξης της υποψηφιότητας του Φωκίωνα Ζαΐμη, απέστειλε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και επιστολές με χαιρετισμούς, ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Να σημειώσουμε πως, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιώργος Κουτρουμάνης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και πλήθος υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.
Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Παπανδρέου, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην υποψηφιότητα του Φωκίωνα Ζαΐμη και ανέλυσαν τις ιδέες αλλά και τις προτάσεις για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Φωκίωνας Ζαΐμης, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και υποστηρίζουν ενεργά την υποψηφιότητά του στις Περιφερειακές Εκλογές, ξεκαθάρισε πως ήρθε η ώρα να πνεύσει ένας αέρας ανανέωσης και αλλαγής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Παρουσίαζε τους βασικούς στόχους του προγράμματος του συνδυασμού «Όλα από την αρχή» και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, για άρση των κοινωνικών ανισοτήτων και προσέγγιση του εθνικού μέσου όρου στους βασικούς οικονομικούς και αναπτυξιακούς δείκτες και επισήμανε ότι αυτό που προέχει, είναι η αλλαγή αντίληψης της σχέσης με την κοινωνία, καθώς η Περιφέρεια πρέπει να είναι ανοικτή στον κάθε πολίτη και στον κάθε φορέα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Φωκίωνας Ζαΐμης τόνισε: «Ευχαριστώ όλους εσάς, που με υπομονή και επιμονή δίνετε καθημερινά την μάχη της καθημερινότητας και σας καλώ να δώσουμε τις λίγες ημέρες που απέμειναν μέχρι τις εκλογές, έναν αγώνα για την διεκδίκηση της ψήφου, από όλους τους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα τι ψήφισαν την προηγούμενη φορά ή τι θα ψηφίσουν στις άλλες κάλπες (δημοτικές κλπ), καθότι, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα η ανατροπή της υφιστάμενης Περιφερειακής διοίκησης, προκειμένου να ξεκινήσουν «Όλα από την αρχή», με μια νέα πορεία αναδημιουργίας και ανάπτυξης στην Δυτική Ελλάδα, με Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη».