Τοπικά

Συνάντηση της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών στα Λουσικά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Ξέρουμε, Θέλουμε και Μπορούμε να επαναλάβουμε τη μεγάλη Ανατροπή του 2014» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου & Επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση Υποψηφίων, Στελεχών, Φίλων και Ψηφοφόρων που έκαναν μια διαφορετική επιλογή την πρώτη Κυριακή.    

Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους τόσο για την στήριξή τους, την αγάπη τους καθώς και την παρουσία τους,  ανέφερε τα εξής :

 «Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας επιλέγει την Συνέχεια, την Ελπίδα και την Συνεργασία.  Επιλέγει η Δυτική Αχαΐα να συνεχίσει την ανοδική της  πορεία, χωρίς οπισθοδρομήσεις. Μόνο η σύνθεση και η ένωση δυνάμεων φέρνει αποτελέσματα. Δοκιμαστήκαμε,  ενώσαμε δυνάμεις το 2014 και καταφέραμε πολλά για τον τόπο μας.  Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ευρύτερες συνεργασίες για τη νέα θητεία. Με  «ανοικτά» μυαλά και ανοικτούς ορίζοντες. Η ψήφος της Κυριακής πρέπει να είναι ένα μεγάλο «όχι» στο χθες που είναι καμουφλαρισμένο ως «νέο».  Ένα μεγάλο όχι στις ετερόκλητες συμμαχίες που το μόνο που τους ενώνει είναι η κατάληψη της εξουσίας. Έχουν όλοι τους «δοκιμαστεί». Και τόνισε ότι: « Ξέρουμε, Θέλουμε και Μπορούμε να επαναλάβουμε τη μεγάλη Ανατροπή του 2014. Και θα το ξανακάνουμε γιατί αυτό αποφασίζει ο Λαός της  Δυτικής Αχαΐας  κάθε ώρα και στιγμή που περνά. Με επιχειρήματα και διάλογο συνεχίζουμε την καθημερινή πορεία για την μεγάλη Νίκη στις 2 Ιουνίου και Ζητούμε μια δεύτερη ευκαιρία με όπλο το έργο μας και την εργατικότητά μας ».