Τοπικά

Θεανώ Κοντούλη: “Με αυτούς που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Γιατί με την Α.ΚΙ.Δ.Α., οι λόγοι είναι προφανείς:

• γιατί είναι η μόνη παράταξη που δεν δημιουργήθηκε μόνο για τις εκλογές. Ήταν και θα είναι πάντα ενεργή, με σεβασμό στον τόπο και στους δημότες του.

• Γιατί επικεφαλής αυτής της παράταξης είναι ο Παναγιώτης Κουνάβης, ο οποίος εκτός απ’ το γεγονός ότι ως επικεφαλής της παράταξης κινήθηκε με απόλυτο σεβασμό στις αρχές μας, τέλεσε άψογα το καθήκον στο Δημοτικό Συμβούλιο. πάντα παρών σε όλα τα συμβούλια, πάντα ενημερωμένος και πάνω απ’ όλα πάντα δίπλα στον δημότη και τα προβλήματά του, χωρίς διάκριση στον «δικό μας» και στον «άλλο».

• Γιατί ο αγώνας όλων μας είναι κοινός. Μοναδικός στόχος η πρόοδος της περιοχής, με διαδικασίες διαφάνειας, και με ενεργή συμμετοχή του κάθε δημότη.

• Γιατί πρέπει να αντισταθούμε στην κάλπικη ανάπτυξη των απορριμμάτων και στις ψεύτικες υποσχέσεις για νέες θέσεις εργασίας. Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτούς που υπερψήφισαν αλλά και σιώπησαν στον σχεδιασμό, που μεταμορφώνει την Ωλενία και κατ΄ επέκταση τη Δυτική Αχαΐα σε χωματερή όλου του νόμου.

• Γιατί είναι τιμή μου το όνομα μου να είναι δίπλα με εκείνα των συντρόφων μου που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα, που αν και είχαν την επιλογή να πάνε με το σύστημα και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, επέλεξαν το δύσκολο δρόμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας.

• Για όλα τα παραπάνω και γιατί είναι καιρός να σταματήσουμε να κοιτάμε το δέντρο και να δώσουμε την πρέπουσα προσοχή στο δάσος.

ΝΑΙ με την Α.ΚΙ.Δ.Α.
ΝΑΙ με τον Παναγιώτη Κουνάβη για Δήμαρχο.