Τοπικά

Νέοι υποψήφιοι της παράταξης “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών” στη Μιτόπολη

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Μιτοπόλης, εκτός των Αριστέας  Κατσαδράμη,  Νίκου Κυριαζή  και  Κωνσταντίνου Καλογερή θα είναι και η Φωτεινή Νεζερίτη  με τον Θεοδωρόπουλο Μιχάλη.

«Μαζί με την Αριστέα, τον Νίκο και τον Κώστα θα συνεργαστούμε και  παλέψουμε με μοναδικό μας αντίπαλο τα προβλήματα της Μιτόπολης. Αγαπάμε και στηρίζουμε το τόπο που γεννηθήκαμε και θέλουμε την πρόοδό του» αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας.

«Άλλοι δυο νέοι άνθρωποι στελεχώνουν το τοπικό μας ψηφοδέλτιο. Με όρεξη για προσφορά και για δουλειά. Ανήσυχοι και προοδευτικοί, στρατεύονται με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να δίνουμε καθημερινούς αγώνες. Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να βάλουμε την  Δυτική Αχαΐα ακόμη πιο ψηλά » τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Η Φωτεινή Νεζερίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κώμη. Είναι παντρεμένη με τον Γιαννόπουλο Βασίλειο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι πτυχιούχος νοσηλεύτρια και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κώμης.

Ο  Μιχάλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μιτόπολη. Είναι παντρεμένος με την Χριστοδουλοπούλου Μαρία, έχουν αποκτήσει ένα παιδί και τώρα περιμένουν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος ενώ παράλληλα ασχολείται και με την αμπελουργία. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιτόπολης.