Τοπικά

Νέοι υποψήφιοι με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Καραιίκων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Η Μόβρη είναι στο πλευρό των αγωνιστών. Η τοπική Κοινότητα Καραιίκων…

…στηρίζει τον σημερινό & αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακούγοντας τις τοπικές κοινωνίες που επιλέγουν την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» κόντρα σε αυτούς που θυμήθηκαν τα χωριά μας πέντε μήνες πριν τις εκλογές» αναφέρουν με μια φωνή οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας.

«Η Βασιλική Νιφόρα και ο Αλέκος ο Νιφόρας από το Γομοστό, ο Νίκος ο Δημόπουλος από τα Καραμεσιναίικα και ο Γιώργος ο Κατσίνας από την Ράχη είναι οι πρώτοι μας υποψήφιοι στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Καρααιίκων. Άνθρωποι δραστήριοι και προοδευτικοί στρατεύονται μαζί μας και δυναμώνουμε μέρα με την μέρα ακόμη πιο πολύ. Στόχος μας είναι όλα τα χωριά να εκπροσωπηθούν και να αποκτήσουν φωνή διεκδίκησης» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Νικόλαος Δημόπουλος, γεννήθηκε και διαμένει στα Καραμεσιναίικα. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Ανδριέλου από την Κάτω Αχαΐα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται στον χώρο της αγροτικής παραγωγής. Το 1993 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εξελέγη πρώτος κοινοτικός σύμβουλος κατά αριθμό ψήφων στην τότε κοινότητα Καραιίκων και ήταν ο πιο μικρός ηλικιακά κοινοτικός σύμβουλος. Ασχολείται ενεργά με την Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 20 χρόνια και δηλώνει: «Τώρα θέτω πάλι υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολάου, έναν άνθρωπο τίμιο, εργατικό, αισιόδοξο με αρχές και ήθος. Σκοπεύω μέσα από την εκλογή μου, να δώσω στα τέσσερα χωριά της κοινότητας Καραιίκων, την θέση που τους αρμόζει στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας».

Η Βασιλική Νιφόρα κατάγεται από το Γομοστό. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Ο Αλέκος Νιφόρας γεννήθηκε και διαμένει στο Γομοστό, παντρεμένος με την Πολυτίμη Νιφόρα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος δημοσιογράφος και διαφημιστής. Ήταν μέλος των ενώσεων ΕΠΗΕΑ και ΕΣΗΕΑ.
Ο Γεώργιος Κατσίνας είναι από την Ράχη, παντρεμένος με την Μαρία -Ειρήνη Τσεκλερή και έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό καθώς ήταν ποδοσφαιριστής στον Εθνικό Σαγαιίκων.