Τοπικά

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για το «41ο Ράλι Αχαιός»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το «41ο Ράλι Αχαιός» βρίσκεται προ των πυλών και οι ανάλογες εργασίες του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών έχουν ήδη ενταθεί.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 5μ.μ. από τον Μόλο της Αγίου Νικολάου, με τα αυτοκίνητα να κατευθύνονται προς την νέα Super Ειδική Διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στη Mini Περιμετρική της Πάτρας από την είσοδο στο ύψος της οδού Κανακάρη στις 5.20μ.μ. Μετά το τέλος της Super Ειδικής Διαδρομής, το Service Park και το Park Ferme θα βρίσκονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί με την έξοδο του πρώτου αυτοκινήτου από το Service Park στις 9π.μ. την Κυριακή 14 Απριλίου, και θα συνεχιστεί με την πρώτη Eιδική Διαδρομή της ημέρας, «Σελινούντας 1» στις 10.08π.μ. Έπειτα, οι αγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν μέσω της πολύ όμορφης απλής διαδρομής στην Ειδική Διαδρομή «Μάνεσι 1» που ξεκινά στις 11.06π.μ. Το δεύτερο πέρασμα των ειδικών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στη 13.49μ.μ. και 2.47μ.μ. αντίστοιχα.

Ο τερματισμός του «41ου Ράλι Αχαιός» θα γίνει στις 3.42μ.μ., στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, με την απονομή των επάθλων να διεξάγεται στο ίδιο σημείο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει ήδη και γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr ) μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου τα μεσάνυχτα.

«Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε και φέτος έναν πολύ όμορφο αγώνα, ο οποίος θα συγκινήσει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο», δήλωσε το μέλος του ΑΟΠ, Μιχάλης Παντελής και πρόσθεσε: «Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές συμμετοχές από την περιοχή μας και όχι μόνο. Η διοργάνωση αποτελεί θεσμό και φιλοδοξούμε κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και καλύτερη και αγωνιστικά και οργανωτικά».