Τοπικά

“Συναλλαγή” και συμφέροντα για υποψηφιότητα στην παράταξη Νικολάου

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Αυτό καταγγέλει ο Διονύσιος Γκοτσούλιας με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα Δικτύωσης. Αναλυτικά :  

Αγαπητοί Δημότες άλλο ένα δείγμα συναλλαγής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, που καταδεικνύει ότι η δημοτική αρχή έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, αλλά και δείχνει περίτρανα, στην δεινή θέση που έχει περιέλθει όσον αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Αναρτήθηκε πριν δέκα περίπου ημέρες η πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου και ως εκ’ θαύματος λίγες ημέρες μετά, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου του πατέρα της.

Έτσι θεωρεί ο εντιμότατος Δήμαρχος ότι είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος, όχι φυσικά για την σωστή λειτουργία του Δήμου, αλλά για την εξεύρεση υποψηφίων για την κατάρτιση του συνδυασμού του. Μάλιστα επειδή δεν του έχει κανείς πλέον εμπιστοσύνη ζητούν εδώ και τώρα να γίνεται η πολιτική συναλλαγή.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι σε μία δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα χρειαζόμαστε πρότυπα να οδηγούν τους πολίτες και ειδικά την νεολαία, που τόσο ανάγκη έχει να δει στην πραγματικότητα και όχι στα λόγια, παραδείγματα προς μίμηση.

Δεν αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος με τέτοιου είδους συμπεριφορές ότι αναδεικνύει την φαυλότητα,αντί της εντιμότητας που υποσχέθηκε.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι η δικαιοσύνη που υποσχέθηκε αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο, αφού έχει χωρίσει τους πολίτες και διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα σαν να είναι δικό του, εξυπηρετώντας κολλητούς και φίλους.

Αγαπητοί συνδημότες όλα αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα και πολλά άλλα που συμβαίνουν στον Δήμο, πρέπει να καταδικαστούν με τον πιο εμφατικό τρόπο και οι πολίτες οφείλουν να μην υποκύψουν στις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν είχε πει απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ …ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ!!