Τοπικά

Ένοπλη ληστεία τη νύχτα σε βενζινάδικο στο Αίγιο και εξαπάτηση ηλικιωμένης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δράστες, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο,  μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρισκόταν σε λειτουργία, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο (800) ευρώ και δύο  χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.830 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και έξι κιλά λαθραίου καπνού, τα οποία μετέφερε με τσάντες και σακούλες.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απάτη κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, οι δράστες, χθες το πρωί,  στην Πάτρα μετέβησαν σε οικία της ηλικιωμένης ημεδαπής, στην οποία αφού προσποιήθηκαν ότι είναι φίλοι της κόρης της, την έπεισαν να τους παραδώσει (1.250) ευρώ με το πρόσχημα ότι θα τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να εκδώσουν παράβολα για είσπραξη αποζημίωσης από το Υπουργείο Υγείας.