Τοπικά

Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος υποψήφιος με τον Σπύρο Μυλωνά

Βασίλης Γκοτσόπουλος , τοπικά Μέσα Ενημέρωσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την συμπόρευση του με το Σπύρο Μυλώνα ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Γκοτσόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει : 

Δυμαίες και Δυμαίοι,

Ένας κύκλος έκλεισε, μια νέα αρχή γίνεται και ξεκινά μια καινούργια μάχη.

Η σχέση εμπιστοσύνης που μαζί έχουμε κτίσει όλα αυτά τα χρόνια έχει ακόμη μια στάση, έχει ακόμη έναν σταθμό, τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, στις οποίες θα έχω την τιμή να εκτεθώ στην κρίση σας για άλλη μια φορά, ζητώντας την στήριξή σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Λαρισσού με την μεγάλη, ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη “Όραμα για την Δυτική Αχαΐα”.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με τίμησε και με εμπιστεύθηκε ως υποψήφιο της δημοκρατικής, προοδευτικής και νικηφόρας παράταξης “Όραμα για την Δυτική Αχαΐα”, τον Σπύρο Μυλωνά.

Έναν άνθρωπο που απέδειξε στην πράξη ότι δίνει ευκαιρίες στους νέους, ότι μπορεί να συνθέσει, ότι δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει, έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μεγάλο και μη αναστρέψιμο αέρα νίκης.

Είναι τιμή μου αλλά και υποχρέωση μου να συμμετέχω στην παράταξη αυτή.

Το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, το κάνω με πάθος για τις απόψεις μας, το κάνω με επιχειρήματα απέναντι σε εκείνους που κάποτε εμφανίστηκαν ως απόστολοι μιας νέας ιδέας και αντίληψης για τον τόπο και τα προβλήματα του και σήμερα κατάντησαν να γίνουν έμποροι και πραματευτάδες της, το κάνω με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς τους συμπολίτες μου, το κάνω με αγάπη για τον τόπο μας.

Θέλω επίσης να σας στείλω και ένα μήνυμα, η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι τα κακώς κείμενα δεν μπορείς να τα αλλάξεις από τον καναπέ, δεν μπορείς να τα αλλάξεις με την αδράνεια, δεν μπορείς να τα αλλάξεις με την αδιαφορία. Η απογοήτευση και η κριτική από μόνες τους δεν αλλάζουν κάτι.

Μόνο με την συμμετοχή, την δράση και το ενδιαφέρον μπορούμε να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές και τις μεγάλες ανατροπές. Πρέπει να κάνουμε πολλά για να αλλάξει η Δυτική Αχαΐα, γι’ αυτό από την μάχη αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς, δεν περισσεύει κανείς.

Με τις σκέψεις αυτές μπαίνω λοιπόν σε μια ακόμη μάχη, για να δουλέψω σκληρά για τις αλλαγές που χρειάζεται η περιοχή μας. Για όλα αυτά τα αυτονόητα που συζητάμε στις παρέες μας και που δεν έγιναν πράξη. Για να γίνω και πάλι η φωνή όσων ζητούν αλλαγή πορείας για το καλό της Δυτικής Αχαΐας.

Σκληρά και αδιαπραγμάτευτα απέναντι στις λογικές του χθες, με τα πόδια στη γη και το βλέμμα μπροστά, στοχεύουμε ψηλότερα για τον τόπο μας, εμάς και τα παιδιά μας.