Τοπικά

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Δυτ. Ελλάδα εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.- 14 συλλήψεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Πολυμελές κύκλωμα που «έσπρωχνε» ναρκωτικές ουσίες στις πιάτσες των χρηστών και είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Δυτική Ελλάδα μέχρι και την Αττική εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του κυκλώματος «έσπρωχναν» τις ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη, ηρωίνη μέχρι και κοκαϊνη) σε ολόκληρο το νομό Ηλείας, καθώς, επίσης στα “βαποράκια” τους σε Πάτρα, το Αγρίνιο και την Αθήνα.

Χθες, μετά από μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας (οι οποίοι αξιοποίησαν τις σχετικές πληροφορίες) με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Ηλείας έγιναν δεκατέσσερις συλλήψεις (ημεδαποί και αλλοδαποί) έχουν συλληφθεί 14 άτομα, Έλληνες (13 άνδρες και μια γυναίκα), ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

40 ΚΙΛΑ «ΜΑΥΡΟ» ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαρτίου είχαν διακινήσει 40 κιλά κάνναβης! Συνολικά, από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των φερόμενων ως εμπλεκομένων μελών έχουν κατασχεθεί 125 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 150 γραμμάρια κοκαϊνης, 120 γραμμάρια ηρωίνης καθώς επίσης και πέντε πυροβόλα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα όπλο βρέθηκε στην κατοχή ενός από τους φερόμενους εμπλεκόμενους μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στην Πάτρα.

ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΤΗ «ΦΑΚΑ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε και ένας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή καθείρξεως 17 ετών! Επίσης, ορισμένοι εκ των συλληφθέντων είχαν εμπλοκή με το Νόμο και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την υπόθεση θα γίνουν σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.