Τοπικά

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους πυροβολισμούς στην Κάτω Αχαΐα -Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να σταματήσει διένεξη τριών ανήλικων με την ανήλικη κόρη του. Για το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου ή φθορά, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του δράστη.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες  αργά το βράδυ, πολίτης κατήγγειλε ότι βρήκε σε χωρίο της Αιγιαλείας τον σκύλο της ηλικιωμένης μητέρας του νεκρό, πιθανόν από δηλητηριασμένη τροφή.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα που βρισκόταν σε λειτουργία, είδη ένδυσης αξίας (40) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, ο δράστης, αφού παραβίασε δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν σε ημεδαπό επιχειρηματία, εξαπάτησε  εταιρεία με έδρα τη Γαλλία, με την οποία συνεργάζεται ο επιχειρηματίας, και έπεισε τα στελέχη της  να μεταφέρουν (11.200) ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό των Η.Π.Α., αντί  του λογαριασμού του παθόντα.