Τοπικά

Χρόνης Παλυβός – Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να πάρει την θέση που του αξίζει

Χρόνης Παλυβός
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Χρόνης Παλυβός υποψήφιος με την Παράταξη “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα” και τον Σπύρο Μυλωνά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση : 

Σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής. Ως ενεργός πολίτης, είμαι σε θέση να γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του Δήμου μας.

Όλοι συμφωνούμε ότι ο Δήμος μας έχει όλες τις προϋποθέσεις ( αεροδρόμιο, παραλιακό μέτωπο, Χ.Υ.Τ.Α., αρχαιολογικούς χώρους, λιμάνι, αγροτικά προϊόντα κ.α ) να εξελιχθεί σε ένα Δήμο σύγχρονο, Πρότυπο και για άλλους Δήμους. Δυστυχώς όμως, οι όποιες φιλόδοξες προσπάθειες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής προσκρούουν στο πολιτικό κόστος, στην ανικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητας ( ύδρευση, καθαριότητα, οδοποιία κ.α ) αλλά και στην αδυναμία ανάδειξης των πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης με επικοινωνιακά τρικ και ψεύτικες υποσχέσεις έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, ενός ανθρώπου αξιόλογου και γνώστη της διοίκησης και της οικονομικής διαχείρισης με Όραμα για την Δυτική Αχαΐα δηλώνω παρών ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και θα κάνω ότι είναι δυνατό να πάρει ο Δήμος μας τη θέση που του αξίζει.