Αθλητισμός

Βασίλης Μακρής – Ο “Τρικαλινός” της Αχαγιάς ’82” μιλά στο westcity.gr

Βασίλης Μακρής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνέντευξη στον westcity έδωσε ο Power Forward της Αχαγιάς 82 Βασίλης Μακρής. Ο “Τρικαλινός” της #LA82 έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα , έχοντας διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην φετινή πορεία της.

westcity : Βασίλη πες μας την εμπειρία σου μέχρι στιγμής στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας. Προέρχεσαι από τον “Βορρά” και την πόλη των Τρικάλων. Πως βλέπεις τη καθημερινότητα εδώ και φυσικά πως βλέπεις το φετινό Πρωτάθλημα.

Βασίλης Μακρής : Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή, όλα στην ομάδα δουλεύουν παρά πολύ καλά. Δεν έχω εντοπίσει κάποιες μεγάλες διάφορες ούτε με την πόλη μου αλλά ούτε με τα προηγούμενα πρωταθλήματα που έχω αγωνιστεί. Φέτος ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει.

Γνωρίζουμε ότι έχεις περάσει από Αμερικανικά Κολέγια και θα θέλαμε να ξέραμε την εμπειρία αυτή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και πόσο εύκολο είναι για ένα παιδί να ακολουθήσει αυτό το όνειρο.

B.M. : Η εμπειρία μου από την άλλη άκρη του ατλαντικού ήταν κάτι που θα το έκανα ξανά και ξανά. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κάτι εύκολο. Είχε παρά πολλές δυσκολίες αλλά αποκόμισα παρά πολλές εμπειρίες. Με έχει βοηθήσει παρά πολύ στην ζωή μου. Αν κάποιος με ρωτούσε την γνώμη μου θα του έλεγα να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο των σπουδών αν πραγματικά το θέλει.

Ποιος είναι ο στόχος του Βασίλη Μακρή σε αυτή τη παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα της Αχαγιάς ’82 ;

B.M. : Ο στόχος μου είναι να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας.

Πως βλέπεις την ομάδα της Αχαγιάς ’82 το γήπεδο και τον κόσμο της ομάδας.

B.M. : Η ομάδα προσπαθεί να μην μας λείπει τίποτα καθημερινά. Οι άνθρωποι της είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο γήπεδο και στην δουλειά μας. Ο κόσμος της ομάδας έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας. Μας υποστηρίζει συνεχώς. Ιδιαίτερα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας βοήθησε παρά πολύ στο να φτάσουμε στην νίκη.

Ποια είναι τα όνειρα του Βασίλη Μακρή και οι φιλοδοξίες του για το μπάσκετ

B.M. : Για φέτος η φιλοδοξία μου είναι να πανηγυρίσω την άνοδο με την ομάδα μου στο τέλος της χρονιάς. Από εκεί και πέρα κοιτάω να δουλεύω πάντα σκληρά και να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο.

Ελεύθερος χρόνος, χόμπι ;

B.M. : Tον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω με το να ενημερώνουμε για την αθλητική επικαιρότητα. Επίσης αφιερώνω αρκετό χρόνο βλέποντας ταινίες.

Αγαπημένος αθλητής, ηθοποιός , τραγουδιστής, αυτοκίνητο

B.M. : Jr Smith , Σάρον Στόουν, Νίκος Βέρτης , BMW X6