Αθλητισμός

Λιμνοχώρι-Ατρόμητος Λάππα 3-1: Άλμα ανόδου για τους “πράσινους” με εξαιρετική εμφάνιση

 
 
 
 
Στο μεγάλο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας και της κορυφής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ για την 17η αγωνιστική, το Λιμνοχώρι επικράτησε με 3-1 εις βάρος του ποιοτικού Ατρόμητου Λάππα και έκανα αποφασιστικό βήμα για την 1η θέση και συνεπώς την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Ο Κώστας Κουκής άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό και ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης, ενώ ο Δημήτρης Λιβάνης έκανε σεφτέ στα γκολ με τη νέα του ομάδα, κάνοντας το 2-0 στο 38΄. Ο Μπάμπης Βέρρας βρήκε και χθες δίχτυα, αφού μείωσε στο 50΄για τους “βυσσινί”, αλλά στο 80΄ο Στέφανος Μπακούλιας ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του “κάμπου”.

Οι συνθέσεις…

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Πετρόπουλος): Λίτης, Γερασιμόπουλος, Ν.Μπεκίρης, Γκιώνης, Β.Μπεκίρης, Καρρίτσα, Παρασκευόπουλος, Ντουράι (84΄Κυριακόπουλος), Κουκής (90’ Τσούρας), Λιβάνης (81΄Πανούσης), Μπακούλιας (88΄Μπινιέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Λαγογιάννης): Δαλαβούρας, Μπέης, Χύσα (46΄Γκουτσούλας), Ν.Φραγκούλιας, Χ.Βέρρας, Λαζανάς, Α.Βέρρας, Θ.Βέρρας (84΄Τσιντώνης), Δ.Φραγκούλιας, Κατσίνας, Κατσιμπερνάκης (22΄Δημητρόπουλος).