Αθλητισμός

Αχαγιά ΄82: Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι με τον Ιωνικό Ν.Φ.

 
 
 
 
Η Αχαγιά ΄82 δίνει κρίσιμο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον 2ο στην βαθμολογία του 1ου Νότιου Ομίλου Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για την 15η στροφή του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να την στηρίξει και σε αυτό το δύσκολο και κομβικό εντός έδρας παιχνίδι, με την σκληροτράχηλη ομάδα του πολύπειρου Νίκου Πέττα, στην προσπάθεια που θα καταβάλλει, προκειμένου να αποσπάσει το πολύτιμο ροζ φύλλο.

Αναλυτικά το κάλεσμα της ομάδας για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Ιωνικό Ν.Φ.:

«Μετά τα δύο θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα σε Καλαμάτα και Αίγιο η ομάδα μας επιστρέφει μπροστά στο κοινό της για να αγωνιστεί με την δυνατή ομάδα του Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Basketball Club την Κυριακή 10/2/19 στις 17:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αχαγιάς.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ομάδα που γνώρισε την πρώτη της εκ των 3 ηττών η ομάδα μας στην αρχή του Πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια έμπειρη και δυνατή ομάδα έχοντας στο ρόστερ της ονόματα όπως οι Πέττας, Κατιάκος, Μουμπάρακ και μιλάμε για την 2η ομάδα του Πρωταθλήματος.

Σε αυτή την δυνατή “μάχη” ο κόσμος μας που είναι ο 6ος μας παίκτης και το απέδειξε στην αγωνιστική με την ομάδα των Μεγάρων πρέπει να είναι δίπλα μας!!!! Με τη φωνή του, το χειροκρότημα του, το παλμό του. Εμείς στις θέσεις μας….όπως στις θέσεις του θα είναι και η αγαπημένη μας μασκότ ο #LApanda καθώς και τα κορίτσια μας τα #LAgirls της σχολής χορού Danza Club όπως και ο #DJbrak στα decks.»

#LA82 #Passion #Fight #Faith #One #City #one #Team #Marathon#Champion #Cdivision