Τοπικά

Συλλήψεις στη Δυτ. Ελλάδα- Και τρεις αλλοδαποί στην Κ. Αχαΐα που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονης ημεδαπής, η οποία αναπαρήγαγε σε έγχρωμη εκτύπωση  τη στρογγυλή σφραγίδα και τη σφραγίδα γνησίου υπογραφής ΚΕΠ και στη συνέχεια τις επικόλλησε σε τρεις έγχρωμες εκτυπώσεις εξουσιοδοτήσεων διαφόρων ατόμων και τις κατέθεσε σε ασφαλιστικό φορέα.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 29 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Ακόμη, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 32, 32 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Απάτη σε βάρος 27χρονου

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος είχε αναρτήσει σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης ψευδή αγγελία πώλησης αυτοκινήτου.
Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, ένας 27χρονος ημεδαπός επικοινώνησε μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με τον δράστη  για την αγορά
αυτοκινήτου. Ο παθόντας πείστηκε και του κατέθεσε 500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να παραλάβει το όχημα, ενώ η σχετική αγγελία πώλησης κατέβηκε από την ιστοσελίδα.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Κορακοχώρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Αγρινίου, για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 68,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους (37) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.