Αθλητισμός

Πέρασε από το “Κ.Ζάρρας” ο Λέων Αλισσού με 2 γκολ του Χρυσανθόπουλου

 
 
 
 
Ο Λέων Αλισσού σημείωσε χθες σημαντική νίκη για τον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, αφού πέρασε αλώβητος από το Σαραβάλι με 2-0, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον ποιοτικό Αχαιό Σαραβαλίου για την 16η αγωνιστική.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Ζερδεβά, Δημήτρης Χρυσανθόπουλος, με 2 προσωπικά τέρματα από ασίστ του Μιχάλη Σιδέρη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έθεσε τα “λιοντάρια” σε τροχιά 5άδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία και ο Γιάννης Μπαζάρογλου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ενώ ο αρχηγός της ομάδας του Σοφοκλή Παναγόπουλου δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ (Σ.Παναγόπουλος) : Μπαμπέκος, Σακελλαρίου, Νάνος, Α.Σωτηρόπουλος (67’Μαρίδης), Κ.Σωτηρόπουλος, Σκλαβούνος (58′ Τεμπονέρας), Καφεντζής, Α.Σωτηρόπουλος (62′ Π. Θεοδωρόπουλος), Θ.Θεοδωρόπουλος (69’Μυλωνάς), Μπαζάρογλου, Χαϊκάλης.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Γ.Ζερδεβάς): Βούλγαρης, Καραμαλίκης (73′ Μολφέτας), Καρύδας(89’Αντωνόπουλος), Τραχάνης, Τακόπουλος (78′ Γ.Σέρμπος), Α.Σέρμπος, Χρυσανθόπουλος, Σιδέρης,Γκοτσόπουλος (87’Δρούσκας), Χρυσοβέργης, Χριστόπουλος.