Τοπικά

“Έφυγε” ο Δημήτρης Σιούφας – Τι αναφέρει ο Βασίλης Γκοτσόπουλος

Δημήτρης Σιούφας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έφυγε σήμερα το πρωί για το μεγάλο ταξίδι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας. Ο δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Γκοτσόπουλος αναφέρει :

Είχα την τιμή αλλά και την τύχη να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του ώς Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας, παίρνοντας λίγη από την πολιτική του σοφία και εμπειρία στις σύντομες συζητήσεις μας. Εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενική ψυχή, ευπατρίδης πολιτικός, αθόρυβος, εργατικός, αποτελεσματικός, αεικίνητος, με άποψη για τα πράγματα, ιδεολόγος και πάντα δυναμικός.

Ένας πολιτικός που τον χαρακτήριζε το αδιάκοπο ενδιαφέρον για τη Νέα Γενιά, η αγάπη για την Παράταξη, η αφοσίωση και η προσφορά στην Πατρίδα. Σε όσες θέσεις υπηρέτησε άφησε ανεξίτηλα αποτυπωμένη την σφραγίδα του. Ήταν ένας πολιτικός στολίδι τόσο για την Βουλή όσο και για την Καρδίτσα, την οποία αγάπησε και υπηρέτησε για 30 και πλέον χρόνια. Ο άδικος χαμός του είναι μεγάλη απώλεια για την πατρίδα, την παράταξη και για την οικογένειά του και ειλικρινά με λύπησε πολύ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του !!!

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε !!!