Τοπικά

Τον “τσάκωσαν” να κλέβει αντικείμενα από οχήματα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

καταδικαστική απόφαση , στην Κάτω Αχαΐα , παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο, ανασφάλιστο αυτοκίνητο 44χρονης ημεδαπής, την τσάντα της, που περιείχε ένα TABLET, διάφορα προσωπικά της έγγραφα και δυο τραπεζικές κάρτες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα από ακόμα ένα  σταθμευμένο ανασφάλιστο αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 24 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, σύμφωνα με την οποία διατασσόταν η σύλληψή του, προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής τεσσάρων ετών και δέκα μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 67ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 110ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο Λουτρό, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων
Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο με έδρα το Αίγιο Αχαΐας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης το έτος 2012, είχε θέσει σε ακινησία το όχημα του, παραδίδοντας στην Δ.Ο.Υ.  Αιγίου τις δύο κρατικές πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.