Τοπικά

Τρεις ακόμη συλλήψεις μεταναστών στην Κ. Αχαΐα που διέμεναν παράνομα στη χώρα

23χρονος
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 36, 31 και 50 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Ακόμη, συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα ημεδαπούς άνδρες, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένη μοτοσικλέτα 48χρονου ημεδαπού. Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες λίγη ώρα νωρίτερα, στην Πάτρα, είχαν αφαιρέσει σταθμευμένο μοτοποδήλατο 39χρονου ημεδαπού.

Εξ άλλου, συνελήφθη, σήμερα, τα ξημερώματα, στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Ελαιώνα Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: (36) κροτίδες, (2) γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.