Τοπικά

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία από τη Μητρόπολη Πατρών με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπικὴ Συναυλία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Mysique, ενώ θα έχει φιλική συμμετοχή ο Γρηγόρης Νταραβάνογλου- Πρωτοψάλτης-Ἄρχων Μαΐστωρ τῆς Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος κάλεσε τον λαό να δώσει το «παρών» και να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών για να μην πεινάσει κανείς και να δώσουν χαρά στους φτωχούς αδελφούς μας».

«Τα 15 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο είναι το ελάχιστο μπροστά στην χαρά που προσφέρει η στήριξη σε αυτές τις οικογένειες που έχουν μεγάλες ανάγκες. Μέσα από την χαρά της προσφοράς μπορεί να καταλάβει κανείς το νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων», κατέληξε και κάλεσε τους πολίτες να προμηθευτούν εισιτήρια από τους Ιερούς Ναούς ή τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Βότση 34, 1ος όροφος), ακόμα και από τα Καταστήματα Public Ticket services 210-7234567.