Τοπικά

Θα είναι υποψήφιοι με τον Σπύρο Μυλωνά ;

Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τρεις νέοι άνθρωποι, ο Σταύρος Τούμπουλης οδοντίατρος στο επάγγελμα (από αριστερά), ο Νίκος Πετρόπουλος επιχειρηματίας, και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος , Μηχανολόγος Μηχανικός και επιχειρηματίας  , βρέθηκαν στο Vin Resto Bar για να δειπνήσουν όπως και να παρευρεθούν στην βραδιά που ο γνωστός σεφ Δημήτρης Μαρδάκης παρουσίασε το μενού του.

Και η απορία η δική μας ειναι :

Συζήτησαν και για το “Όραμα τους για τη δυτική Αχαΐα” ; Καθώς όπως φημολογείται είναι από τα άτομα που όχι μόνο στηρίζουν ανοιχτά , αλλά φαίνεται πως θα θέσουν εαυτό στην κρίση των Δυτικοαχαιών , ως υποψήφιοι με το συνδυασμό του Σπύρου Μυλωνά.

Οι τρεις νέοι είναι κοντά στην κοινωνία με δράσεις προσφοράς και αγάπης στον τόπο , μακρυά πάντα από κάθε προσωπικό συμφέρον και θεωρούνται επιτυχημένοι ήδη στον τομέα τους ! Τους παραπάνω ισχυρισμούς μας επιβεβαιώνει και η ανάρτηση που έκανε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και Facebook καθώς η φωτογραφία και το σχόλιο του, ξεκαθαρίζει πως θα υπάρχει ενεργή συμμετοχή και των τριών στην παράταξη του Σπύρου Μυλωνά ” Όραμα για την Δυτική Αχαΐα” , όπως επίσης εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει την υποψηφιότητα και των τριών στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς σε δηλώσεις του έχει υποσχεθεί ένα ψηφοδέλτιο με ευρεία συμμετοχή από νέους ανθρώπους !