Τοπικά

Η Δυτική Αχαΐα στην έκθεση Χαλανδρίτσας !!! (φωτο)

έκθεση Χαλανδρίτσας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Επισκεφθήκαμε την 17η έκθεση Αγροτικών προϊόντων στην Χαλανδρίτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ η έκθεση Χαλανδρίτσας. Χώρος διεξαγωγής της έκθεσης ήταν ο παραδοσιακός οικισμός , με τα γραφικά δρομάκια και το πανέμορφο περιβάλλον. Περπατώντας λοιπόν στην όμορφη αυτή έκθεση συναντήσαμε εκθέτες την Δυτική Αχαΐα.

Ο Σπύρος Λεμονιάς , με τις υπέροχες μεταλλικές κατασκευές του κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ! Δράκοι , κόμπρες , με απίστευτη λεπτομέρεια και δυσκολία στην κατασκευή κοσμούσαν το περίπτερο του Αχαγιώτη καλλιτέχνη. Πιο κάτω η Δήμητρα Οχτάρα , με χειροποίητες δημιουργίες με την τεχνική Papier-mâché (τεχνική που υπάρχει από τον 16ο αιώνα και βρίσκει δεκάδες εφαρμογές σε όλες τις μορφές πλαστικών τεχνών).

Ακριβώς δίπλα η Ειρήνη Αμαξά , μας κέρασε λικέρ ! Γεύσεις μοναδικές και ξεχωριστές , αφού δοκιμάσαμε λικέρ Καρύδι , Ρόδι , Βερίκοκο , Αρμπαρόριζα και Κυδώνι.

Τέλος συναντήσαμε τον Ανδρέα Καραβασίλη. Ο Αχαγιώτης Καλλιτέχνης που πρόσφατα τον είδαμε στη “Μικρή Βουλή” , συμμετείχε στην έκθεση με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δείτε φωτο